Tres Leches עוגה עם מנגו
עוגת טרס-לטס עם מנגו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: Tres Leches עוגה עם קרם מנגו, Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם שמן צמחי ומניחים את הקרקעית בנייר אפייה.
הפוך את העוגה: הכה את הביצים והסוכר בקערה גדולה עם מערבל עד חיוור מעט עבה, על 6 דקות. לאט לאט לנצח את החמאה המומסת, ואז להכות את הוניל 1/4 כוס חלב שלם.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. לנפות את תערובת הקמח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות יחד עם מרית גומי כדי להפוך את הבלילה עבה.
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות. תריץ סכין לאורך הקצוות כדי לשחרר את העוגה מהמחבת.
בינתיים, לטאטא את הנותרים 2 כוסות חלב מלא, חלב התאדה, חלב מרוכז ורום בקערה. פירס את העוגה החמה בכל רחבי עם מזלג, ואז לשפוך את תערובת החלב בהדרגה ובאופן שווה על גבי, לתת את העוגה לספוג את הנוזל עד שהכל משמש. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
לפני ההגשה, לעשות את התוספת: לקלף, בור וקוביות המנגו. מחית חצי מנגו בבלנדר עם 2 כפות סוכר.
מעבירים לקערה ומקפלים בקוביות הנותרות mango.In קערה נפרדת, לנצח את השמנת הכבדה ואת הנותרים 1 כף סוכר עם מערבל עד פסגות רכות טופס. פורסים את העוגה; מעל כל חתיכה עם קצפת ומפזרים קינמון.
מגישים את ציפוי מנגו בצד.