קושימומחה
מוכן ב27 שעות
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

Zampone con Patate: Zampone עם תפוחי אדמה

Zampone con Patate: Zampone עם תפוחי אדמה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 27 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Zampone E Fagioli: נקניקיות ושעועית, תפוחי אדמה חדשים עם אורגנו (אריגנט פטטה), ו תפוחי אדמה ובצל (פטטה E Cipolle).

הוראות

1
הסר את zampone מהאמבטיה שלה ולשטוף במים קרים. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
2
בקערה גדולה, לשלב ביסודיות את בשר חזיר, עור חזיר, פרושוטו, נקניק איטלקי ותבלינים. מתבלים את החלק הפנימי של הזאמפונה במלח ופלפל ודברים עם תערובת החזיר. באמצעות מחט גדולה וחוט קצבים, מסבך את הרגל. בסיר גדול, למקם את zampone עם מספיק מים כדי לכסות על ידי כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרושוטופרושוטו
תבליניםתבלינים
מיםמים
בשרבשר
חזירחזיר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קערהקערה
סירסיר
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים מכוסה במשך 2 שעות.
4
בינתיים לקלף ורבע תפוחי אדמה ומניחים בסיר גדול ומכסים במים קרים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד במכרז, כ 10 דקות. לאחר תפוחי אדמה מבושלים לנקז אותם מחית באמצעות מחית תפוחי אדמה, ricer או טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
סירסיר
5
מוסיפים את החמאה ומספיק חלב כדי להפוך את תערובת רופפת אך הומוגנית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
חלבחלב
6
כאשר zampone נעשה, להסיר מן המים, לאפשר לנוח 10 דקות, ואז לחתוך לתוך 1/2 אינץ סיבובים ומניחים על גבי תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
7
טפטוף עם חומץ בלסמי אמיתי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי