אגוזי לוז Semifreddo
אגוזי לוז Semifreddo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1077 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, ממתקים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד שוקולד מריר אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם בראוניז שוקולד מריר-מתוק כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו אגוזי לוז וקרוני שקדים עם חצי פרדו כתום, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
שים את אגוזי לוז בשכבה אחת על מחבת גיליון קטנה. טוסט האגוזים במשך 8 דקות, עד שהם זהב קל.
יוצקים את האגוזים על מגבת מטבח נקייה ולשפשף אותם כדי להסיר את הקליפות.
שים את אגוזי לוז בשקית ניילון גדולה sealable, לאטום את התיק, ולדפוק את האגוזים עם מערוך עד כתוש בערך. תניח בצד.
באמצעות סקופ גלידה קטן, לגרוף את הגלידה לתוך 16 כדורים בגודל שווה (8 מכל טעם) ולסדר בשכבה אחת על צלחת קרה מרופדת בניילון נצמד. מכסים את כדורי הגלידה עם לעטוף פלסטיק יותר להקפיא שוב עד המשרד.
בקערה בינונית, מקציפים את השמנת, קמצוץ מלח, סוכר וליקר אגוזי לוז 2 כפות לפסגות נוקשות, אבל לא לנצח יותר.
כדי לשרת, לשים 2 כפות כל אחד אגוזי לוז (או קפה) וגלידות וניל לתוך כל כוס.
הוסף לחלק העליון של כל 1 כף ליקר אגוזי לוז ו 2 כפות אגוזי לוז כתוש.
יוצקים 1/4 כוס אספרסו לתוך כל קערה. למעלה הגלידה עם מנה של קצפת ושוקולד מגולח.
הערות משעשעות: אם אתה עושה את זה למסיבה גדולה יותר אתה יכול מראש לגרוף את הגלידה ישר לתוך המשקפיים ולאחסן, מכוסה, במקפיא.