אגוזי לוז-צימוקים לחם תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס אגוזי לוז וצימוקים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך צימוקים, חמאה, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם תירס עם צימוקים, אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים, ו אגף סקייט עם אגוזי לוז ברוטב צימוקים.
הוראות
מניחים את הצימוקים בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים. לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות; לנקז. בינתיים, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך. מוכה בביצים.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקצפת. מערבבים את התירס, אגוזים וצימוקים.
יוצקים לשני משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות.
אופים 350° במשך 60-70 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי