אם יש לך שמרים, קמח, להסיר מהתנור. אפשר להתקרר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פאי אגי זוקיני, ביצה בסל, ו אורז מטוגן ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. להעיף גיליון עוגיות במהופך ומפזרים קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים בצק פיצה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מפזרים שמן זית, פרוסות שום, רוזמרין קצוץ, וגבינה. למעלה עם כל תוספות להכות מפואר שלך. תפצח שתי ביצים על הפיצה הבלתי-מוסווית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים בתנור ואופים במשך 10 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב פריך וביצים מבושלים על קל / מעל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור. אפשר להתקרר במשך כמה דקות ואז לחתוך ולהגיש. פיצה לארוחת בוקר מוגשת בצורה הטובה ביותר ביום שהיא נוצרה. לעזאזל כן.