אגס וגבינה ממולאים פילה
אגס וגבינה ממולאים Tenderloin נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם יין פורט, גבינה, אגס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גבינת עיזים & אגס ממולאים Tenderloin, Tenderloin ממולא אגס, ו טנדרלוין חזיר ממולא בגבינה תאנה וכחול.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ולהניח בצד.
לקצץ שומן מ tenderloin. חותכים פילה לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, המרכז, משאיר קצה אחד ארוך שלם. תערובת אגס כפית לפתיחה של פילה. להביא צדדים של בשר בחזרה יחד, מצרף תערובת אגס, ומאובטח במרווחי 2 אינץ ' עם מחרוזת כבדה.
מניחים tenderloin, צד התפר למטה, על מדף במחבת צלייה מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin, אם תרצה בכך.
מחממים תנור ל 500; מניחים פילה בתנור. להפחית את החום ל 350, ואופים, חשוף, במשך 1 שעה או עד רשם מדחום בשר 140 (נדיר) ל 160 (בינוני).
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
הסר מחרוזת, לחתוך tenderloin באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; לארגן על מגש הגשה.