אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אווז צלוי חריף עם מלית תפוחים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 1725 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחים, פלפל אנגלי קרקע, אווז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אווז צלוי עם מלית תפוחים, אווז צלוי עם מלית תפוחים, ו אווז צלוי עם מילוי צימוקים תפוחים.
הוראות
שוטפים היטב את האווז ומייבשים במגבות נייר.
תנו לאווז לשבת בטמפרטורת החדר כ-30 דקות. בינתיים מערבבים יחד את פלפל אנגלי, 1/2 כפית קינמון, מלח ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד להכנת שפשוף תבלינים.
הסר את כל גושי השומן הגלוי מחלל האווז, והעבד את שומן האווז במחבת על אש בינונית עד שהשומן נוזלי והחתיכות הנותרות פריכות וחומות, כ -15 דקות. שמרו 3 כפות שומן אווז ושמרו את השאר לשימוש אחר, או השליכו.
עובדים בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את התפוחים הפרוסים בשומן האווז השמור במחבת גדולה על אש בינונית עד שפרוסות התפוחים משחימות, כ -10 דקות למנה.
מוציאים את פרוסות התפוח השחומות לקערת ערבוב גדולה, מניחים להתקרר מעט ומפזרים את הקלבדוס ו -2 כפיות קינמון.
בנקודה של סכין חדה, דוקרים את כל עור האווז, נזהרים לא לחתוך לבשר. משפשפים היטב את החלק החיצוני של האווז בעזרת שפשוף התבלינים, מעסים את התבלינים לתוך העור.
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
כף את התפוח הממולא קלות לתוך חלל האווז, והניח אותו על דף גדול של נייר אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף את כל האווז. עוטפים את האווז בנייר הכסף, אוטמים את הקצוות ויוצרים חור בגודל 1/2 אינץ ' בתחתית חבילת נייר הכסף כדי לאפשר לשומן מהאווז להתנקז.
מניחים את צד חזה הציפור כלפי מעלה, על רשת שנקבעה לתבנית אפייה גדולה, וצולים את האווז בתנור שחומם מראש עד שהוא כבר לא ורוד בעצם והמיצים צלולים, כשעה וחצי. מקלפים את נייר הכסף בחזרה מבשר השד וצולים עוד 45 דקות עד שהעור משחים, מתבשלים פעם או פעמיים כדי למנוע צריבה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס).
מוציאים את האווז מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.