קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות53
מגזין

אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים

אווז צלוי פיקנטי עם מלית תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אווז צלוי חריף עם מלית תפוחים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 1725 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחים, פלפל אנגלי קרקע, אווז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אווז צלוי עם מלית תפוחים, אווז צלוי עם מלית תפוחים, ו אווז צלוי עם מילוי צימוקים תפוחים.

הוראות

1
שוטפים היטב את האווז ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
תנו לאווז לשבת בטמפרטורת החדר כ-30 דקות. בינתיים מערבבים יחד את פלפל אנגלי, 1/2 כפית קינמון, מלח ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד להכנת שפשוף תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר את כל גושי השומן הגלוי מחלל האווז, והעבד את שומן האווז במחבת על אש בינונית עד שהשומן נוזלי והחתיכות הנותרות פריכות וחומות, כ -15 דקות. שמרו 3 כפות שומן אווז ושמרו את השאר לשימוש אחר, או השליכו.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
עובדים בקבוצות במידת הצורך, מטגנים את התפוחים הפרוסים בשומן האווז השמור במחבת גדולה על אש בינונית עד שפרוסות התפוחים משחימות, כ -10 דקות למנה.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוציאים את פרוסות התפוח השחומות לקערת ערבוב גדולה, מניחים להתקרר מעט ומפזרים את הקלבדוס ו -2 כפיות קינמון.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מערבבים קלות לאיחוד.
7
בנקודה של סכין חדה, דוקרים את כל עור האווז, נזהרים לא לחתוך לבשר. משפשפים היטב את החלק החיצוני של האווז בעזרת שפשוף התבלינים, מעסים את התבלינים לתוך העור.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אווז שלםאווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
כף את התפוח הממולא קלות לתוך חלל האווז, והניח אותו על דף גדול של נייר אלומיניום גדול מספיק כדי לעטוף את כל האווז. עוטפים את האווז בנייר הכסף, אוטמים את הקצוות ויוצרים חור בגודל 1/2 אינץ ' בתחתית חבילת נייר הכסף כדי לאפשר לשומן מהאווז להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לשימור,לשימור,
אווז שלםאווז שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מניחים את צד חזה הציפור כלפי מעלה, על רשת שנקבעה לתבנית אפייה גדולה, וצולים את האווז בתנור שחומם מראש עד שהוא כבר לא ורוד בעצם והמיצים צלולים, כשעה וחצי. מקלפים את נייר הכסף בחזרה מבשר השד וצולים עוד 45 דקות עד שהעור משחים, מתבשלים פעם או פעמיים כדי למנוע צריבה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מוציאים את האווז מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור