קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
אוסובוקו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 182 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם רוזמרין, בד גבינה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה מוצק. נסו אוסובוקו, אוסובוקו, ו אוסובוקו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הרוזמרין, הטימין, עלה הדפנה והציפורן בבד גבינה ומאבטחים בחוט. זה יהיה גרני הזר שלך.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
ציפורןציפורן
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חוט מטבחחוט מטבח
3
עבור שוקי העגל, התייבש עם מגבות נייר כדי להסיר עודף לחות. שוקי עגל ישחימו טוב יותר כשהם יבשים. אבטח את הבשר לעצם בעזרת חוט המטבח. מתבלים כל שוק במלח ופלפל גרוס טרי. מחפרים את השוקיים בקמח ומנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שוק עגלשוק עגל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עצםעצם
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מגבות ניירמגבות נייר
4
בסיר תנור הולנדי גדול מחממים שמן צמחי עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים למחבת החמה שוקי עגל קשורים ומשחימים את כל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגלשוק עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר שוקיים שחומים ושמור.
7
באותו סיר, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מתבלים במלח בשלב זה כדי לעזור להוציא את הלחות מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
קולים עד שהם רכים ושקופים, בערך 8 דקות.
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מחזירים שוקיים שחומים לתבנית ומוסיפים את היין הלבן ומצמצמים נוזלים בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את גרני הזר ו -2 כוסות ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים כ-1 1/2 שעות או עד שהבשר נופל מהעצם. בודקים כל 15 דקות, הופכים את השוקיים ומוסיפים עוד ציר עוף לפי הצורך. רמת נוזל הבישול צריכה להיות תמיד בערך 3/4 במעלה השוק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
ציר עוףציר עוף
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוציאים בזהירות את השוקיים המבושלים מהסיר ומניחים בצלחת הגשה דקורטיבית.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
חותכים את חוט המטבח וזורקים.
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
13
מוציאים וזורקים גרני זר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
14
יוצקים את כל המיצים והרוטב מהסיר מעל השוקיים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה