אוסובוקו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 182 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם רוזמרין, בד גבינה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה מוצק. נסו אוסובוקו, אוסובוקו, ו אוסובוקו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הרוזמרין, הטימין, עלה הדפנה והציפורן בבד גבינה ומאבטחים בחוט. זה יהיה גרני הזר שלך.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
עלי דפנה
רוזמרין
ציפורן
טימין
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חוט מטבח
3
עבור שוקי העגל, התייבש עם מגבות נייר כדי להסיר עודף לחות. שוקי עגל ישחימו טוב יותר כשהם יבשים. אבטח את הבשר לעצם בעזרת חוט המטבח. מתבלים כל שוק במלח ופלפל גרוס טרי. מחפרים את השוקיים בקמח ומנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שוק עגל
קמח לכל מטרה
עצם
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מגבות נייר
4
בסיר תנור הולנדי גדול מחממים שמן צמחי עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים למחבת החמה שוקי עגל קשורים ומשחימים את כל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר שוקיים שחומים ושמור.
7
באותו סיר, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי. מתבלים במלח בשלב זה כדי לעזור להוציא את הלחות מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
קולים עד שהם רכים ושקופים, בערך 8 דקות.
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מחזירים שוקיים שחומים לתבנית ומוסיפים את היין הלבן ומצמצמים נוזלים בחצי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את גרני הזר ו -2 כוסות ציר העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים כ-1 1/2 שעות או עד שהבשר נופל מהעצם. בודקים כל 15 דקות, הופכים את השוקיים ומוסיפים עוד ציר עוף לפי הצורך. רמת נוזל הבישול צריכה להיות תמיד בערך 3/4 במעלה השוק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
ציר עוף
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוציאים בזהירות את השוקיים המבושלים מהסיר ומניחים בצלחת הגשה דקורטיבית.