קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

אוסובוקו עם יין אדום

אוסובוקו עם יין אדום
אוסובוקו עם יין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, שאנקי עגל בשרניים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו..

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
2
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול. עונת שנקי העגל עם מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון עד השחמה, על 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3
תעביר את השנקס לצלחת.
4
מוסיפים את הגזר, בצל, סלרי ושום לתבשיל. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב, עד במכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד מעט מופחת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
7
להחזיר את השוקיים לתבשיל, לגנן אותם לתוך הירקות; להוסיף כל מיצים שהצטברו. מכסים את התבשיל ומטגנים את השוקיים בתנור במשך 1 שעה. הפעל את השוקיים, לכסות ולבשל במשך כשעה יותר, עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את השוקיים למגש מעוטר ומכסים באופן רופף בנייר כסף. למדוד את הרוטב; אתה צריך 2 כוסות. במידת הצורך, להפחית את הרוטב על אש גבוהה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
תחתוך את החוטים מהשוק. כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך