אורז אדום ונקניק
אורז אדום ונקניק דורש כ 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. אם יש לכם תיבול, מלח ופלפל, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 25 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אורז אדום עם נקניק הבנרו ושעועית אדומה, אורז אדום עם נקניק ופלפלים, ו שעועית אדומה ואורז עם נקניקיית אנדוי.
הוראות
מערבבים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהאורז רך והמים נספגו. הניחו בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבייקון, ומשחימים מכל צד.
מוסיפים למחבת את הבצל, השום והפלפלים הירוקים ומבשלים עד שהם רכים תוך ערבוב תדיר.
מערבבים פנימה את הנקניק, ומבשלים עד שהוא חם, ואז יוצקים פנימה את העגבניות. מבשלים רק עד מחומם דרך. מערבבים פנימה את האורז המבושל ורוטב הספגטי. מתבלים בתיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מעבירים לכלי קדירה גדול ומכסים במכסה או בנייר אלומיניום.
אופים במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר את המכסה, ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.