קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אורז אדום ונקניק

אורז אדום ונקניק
אורז אדום ונקניק דורש כ 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 421 קלוריות. אם יש לכם תיבול, מלח ופלפל, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 25 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אורז אדום עם נקניק הבנרו ושעועית אדומה, אורז אדום עם נקניק ופלפלים, ו שעועית אדומה ואורז עם נקניקיית אנדוי.

הוראות

1
מערבבים את האורז והמים בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, עד שהאורז רך והמים נספגו. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבייקון, ומשחימים מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
מוסיפים למחבת את הבצל, השום והפלפלים הירוקים ומבשלים עד שהם רכים תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מערבבים פנימה את הנקניק, ומבשלים עד שהוא חם, ואז יוצקים פנימה את העגבניות. מבשלים רק עד מחומם דרך. מערבבים פנימה את האורז המבושל ורוטב הספגטי. מתבלים בתיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב פסטהרוטב פסטה
אורז מבושלאורז מבושל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
מעבירים לכלי קדירה גדול ומכסים במכסה או בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
אופים במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר את המכסה, ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן