אורז ואפונה פרמזן עם בייקון
פרמזן אורז ואפונה עם בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו אורז מעורר השראה: ריזוטו אורז פרמזן סקווש עם אספרגוס & אפונה ירוקה (ללא גלוטן), אפונה עם בייקון, שאלוט ופרמזן, ו פרמזן אפונים ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, לבשל בייקון מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך. מערבבים בצל. לבשל על 1 דקה, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא רך.
מערבבים באורז עד מצופה היטב עם טפטוף בייקון. מערבבים במרק.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים על 20 דקות או עד אורז רך מרק נספג.
מערבבים בעדינות אפונה. מכסים ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד אפונה חם; להסיר מן החום. מערבבים בגבינה ופלפל.