לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים סיניים,אז נסו אורז מטוגן עם נקניק סיני. מתכון זה משמש 4. זה מנות ראשונות יש 388 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, רוטב סויה, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 22 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. נסו נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, אורז מטוגן עם נקניק סיני, ו אורז מוקפץ עם נקניק סיני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות שמן קנולה בווק על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הביצים הטרופות ומטגנים עד שהן מבושלות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים אותם לצלחת.
5
מוסיפים את יתרת השמן, הג ' ינג ' ר, השום, הגזר והסלרי, ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הנקניק וחצי של בצל ירוק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
7
מוסיפים את האורז המבושל, רוטב הסויה וחומץ היין האורז. מערבבים עד שהאורז חם, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את הביצים השמורות ומעבירים לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דר 'הרמן דר' ריזלינג. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
ד ר הרמן ד ר ה ריזלינג
ניחוחות של עשבי תיבול ופירות אבן. מתוק, טרי, פירותי עם חומציות תוססת. יין זה אידיאלי לאוכל חריף במיוחד אסייתי מתובלמטבח, החומציות הקלה והרעננה היא כזו שאפשר ליהנות ממנה בכוחות עצמה.