אורז סושי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סושי אורז. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 330 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך חומץ יין, מלח, אורז יפני קצר גרגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז סושי, אורז סושי, ו אורז סושי מושלם.
הוראות
יש לשטוף את האורז 5 פעמים, ולאחר מכן לנקז במסננת ולתת יבש במשך 15 דקות.
מבשלים את האורז בסיר אורז על פי הוראות היצרן. לחלופין, בסיר בינוני, לשלב את האורז עם 2 כוסות מים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל במשך 10 דקות יותר.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את חומץ סאקה-מחית, חומץ אורז, סוכר ומלח וחמים מעל חום מתון, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מעבירים את האורז לקערה גדולה מאוד.
טפטוף על מרית תוך נפנוף המרית קדימה ואחורה. באמצעות תנועת חיתוך עם המרית, להפריד בעדינות את גרגרי האורז תוך ערבוב בתיבול. מאוורר את האורז תוך ערבוב זה כדי לעזור לו להתייבש. לנגב את כל גרגרים תועים מהצד של הקערה. מכסים את האורז במגבת לחה כדי להתחמם.