אטריות אסיאתיות עם עוף ובצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות אסיאתיות עם עוף בצל ירוק. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם פרחי ברוקולי, שומשום קלוי, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכונים דומים: אטריות אסיאתיות עם עוף ובצל ירוק, אטריות סובה עם קציצות עוף ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו ג'יקמה בגריל, צנוניות, בצל ירוק ועוף עם סגנון אסיאתי" צ'ימיצ' ורי.
הוראות
מבשלים עוף בסיר 6 ליטר של מים רותחים ללא מלח, מכוסה, עד מבושל רק דרך, על 3 דקות.
מעבירים לקערה גדולה עם כפית מחוררת.
מוסיפים ברוקולי למים רותחים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד רק במכרז, 3 עד 5 דקות.
להעביר עם כף מחוררת למסננת לנקז, ולאחר מכן להעביר לקערה אחרת. להחזיר מים לרתיחה ולבשל אטריות עד מכרז (לבדוק לעתים קרובות; זמן בישול על החבילה לא יכול להיות מדויק). שמור 1 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז אטריות במסננת ולשטוף מתחת למים חמים.
בזמן שאטריות מבשלות, הן קורעות עוף לחתיכות.
מוסיפים רטבי צדפות והויסין, שמן שומשום, רסק שום צ ' ילה, חצי בצל ירוק, ו 1/3 כוס בישול מים עוף ומערבבים לשלב.
מחלקים אטריות, ברוקולי ותערובת עוף בין 4 קערות ומפזרים זרעי שומשום והבצלונים הנותרים.
מגישים מיד, ערבוב ממש לפני האוכל. אם אטריות להיות יבש, להרטיב עם כמה מי בישול.
אם אתה צריך להחליף פסטה אסיה צ 'ילה ללא שום עבור רסק שום צ' ילה, להתחיל עם 1/2 כפית ולהוסיף לפי הטעם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.