אטריות מיסו עם טונה צרובה Ahi יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שומשום, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום שחור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה טחינה דבש פשתן בריא כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: ג'ינג'ר צרוב סלמון מרק מיסו עם Jalapeno-בצל ירוק רליש ואטריות קישואים, שומשום צרוב טונה עם אטריות סויה ליים, ו טונה צרובה עם אטריות אבוקדו ואורז חום.
הוראות
1
עבור האטריות והרוטב: להתחיל על ידי ביצוע ההלבשה. בקערה גדולה, לשלב את מיסו, רוטב סויה, 1/4 כוס מים חמים, מירין, שמן קנולה, חומץ אורז ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן
מיסו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף יחד היטב ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, בלאנש את אפונה הצמד סוכר עד ירוק בהיר רק רך, 10 עד 15 שניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את האטריות soba למים החמים ומבשלים 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מסננים ושוטפים תחת מים זורמים קרים (זה יעצור את תהליך הבישול ונותן לאיטריות סובה את המרקם הקפיץ הייחודי שלהם). לזרוק את האטריות ברוטב ולקפל את אפונה הצמד סוכר גזר julienned. להפריש עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכר
אטריות סובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
עבור טונה צרובה ahi: בקערת ערבוב גדולה, לעשות מרינדה מהירה של שמן קנולה, רוטב סויה מתוק, yuzu, שמן שומשום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
Kecap Manis
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשר
Ahi טונה
תלת עצות, גזוז
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Yuzu
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
להקציף יחד כדי לשלב. בזהירות לחתוך את הטונה לתוך 1 1/2 אינץ ' קוביות ומניחים את המרינדה לזרוק מעיל טוב (זה יהיה ציפוי קל מאוד/מרינדה כמו הטונה לא צריך להיות רטוב מדי כאשר צורב).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
חוט 4 חתיכות של טונה לכל שיפוד במבוק (4 קוביות לכל שיפוד, 8 שיפודים בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מערבבים את זרעי השומשום יחד ומתפזרים על מגש שטוח. קח כל שיפוד ולחץ על הטונה לתוך תערובת זרעי שומשום כך שהוא מצופה היטב על כל 4 הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מחממים צלחת גריל שטוחה לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
מברשת קלות עם קצת שמן כדי לנקות את הסורגים וליצור משטח nonstick. גריל שיפודי טונה רק כמה שניות על כל אחד 4 הצדדים כך זרעי שומשום קלויים ופריך והטונה היא נדירה באמצע, 30 עד 35 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולבים
11
מגישים שיפודי טונה על מיטה של אטריות סובה לבוש ומקשטים עם כמה בצל ירוק פרוס.