אטריות קארי דלעת-בוטנים עם חמישה תבלינים צרוב צדפות ושרימפס
מתכון דלעת-בוטנים אטריות קארי עם חמישה תבלינים צרוב צדפות ושרימפס יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 802 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שורש ג'ינג'ר tamari סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל זה לוקח את המתכון הזה כל כך scrump רוטב ג' ינג'ר. כדי להשתמש בשורש ג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו קארי שרימפס תאילנדי מתוק עם אטריות בוטנים, לחמניות קיץ טריות עם שרימפס, מנגו, אטריות אצות, & רוטב קארי קוקוס-בוטנים, ו מחבת צדפות צרובות ברוטב שומשום ואטריות צלופן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול של מים עבור אטריות. כאשר מים רותחים, מלח אותו ולהוסיף פסטה לבשל אל דנטה או עם ביס אליו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בעוד פסטה מבשלת, מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני עם 2 כפות ירקות או שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ירק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שום, ג ' ינג ' ר, פלפל אדום, פתיתי פלפל למחבת ומבשלים יחד כמה דקות, ואז מוסיפים חמאת בוטנים וממיסים אותו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
חמאת בוטנים
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מקציפים סויה לחמאת בוטנים, ואז מערבבים בדלעת וקארי. הרוטב יהיה סמיך מאוד. תנמיך את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
משחת קארי
דלעת
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים מצקת או 2 של מי בישול פסטה לרוטב דק קצת ומבשלים על אש נמוכה. להתאים מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מצקת
6
מחממים מחבת קטנה עד בינונית מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
יוצקים את אבקת חמישה ספייס על צלחת עם קצת מלח. לחץ על שני הצדדים של השרימפס וצדפות לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שרימפס
מלח
8
הוסף 3 כפות של שמן שנותר למחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מניחים את השרימפס במחבת ומבשלים 1 דקה, להעיף ולצרוב את הצד השני עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר שרימפס לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
11
הוסף עוד 3 כפות שמן למחבת ולחמם בחזרה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הוסף את הצדפות וצורב משני הצדדים עד אטום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
13
הסר צדפות ולהוסיף לצלחת של שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שרימפס
14
מסננים פסטה ומחזירים פסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
מוסיפים את רוטב קארי-דלעת וזורקים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
אבקת קארי
רוטב
16
מגישים אטריות על 4 מצופה העליון עם בצל ירוק ופירות ים.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.