קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

איטלקי חצילים ניוקי אופים

איטלקי חצילים ניוקי אופים
המתכון איטלקי חצילים ניוקי לאפות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 55 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חצילים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו איטלקי טורקיה ועגבניות בזיליקום חצילים רול פסטה אופים, ניוקי נקניק, עגבניות וחצילים, ו ניוקי ריקוטה עם חצילים, עגבנייה ומוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה; מסננים, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
בינתיים מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את החציל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחציל רך מאוד והבצל מזהיב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מסירים מהאש.
7
מוסיפים למחבת עם תערובת החצילים את הניוקי, נוזל הבישול השמור, רוטב המרינרה ופתיתי הפלפל האדום ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מעבירים את תערובת החצילים-ניוקי לתבנית אפייה סגלגלה או מרובעת בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מפזרים את הפרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
10
אופים על מתלה התנור העליון עד שהוא חם ומבעבע והגבינה מזהיבה, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מקשטים עם ענפי הבזיליקום הטריים אם משתמשים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.