איטלקי חצילים ניוקי אופים
המתכון איטלקי חצילים ניוקי לאפות יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 55 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חצילים, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו איטלקי טורקיה ועגבניות בזיליקום חצילים רול פסטה אופים, ניוקי נקניק, עגבניות וחצילים, ו ניוקי ריקוטה עם חצילים, עגבנייה ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הניוקי למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה; מסננים, שומרים 1/2 כוס מנוזל הבישול.
בינתיים מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים את החציל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהחציל רך מאוד והבצל מזהיב, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים למחבת עם תערובת החצילים את הניוקי, נוזל הבישול השמור, רוטב המרינרה ופתיתי הפלפל האדום ומערבבים לאיחוד.
מעבירים את תערובת החצילים-ניוקי לתבנית אפייה סגלגלה או מרובעת בגודל 9 אינץ'.
אופים על מתלה התנור העליון עד שהוא חם ומבעבע והגבינה מזהיבה, בערך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לשבת במשך 5 דקות.
מקשטים עם ענפי הבזיליקום הטריים אם משתמשים ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.