איך להכין פלאן קוקוס
איך לעשות פלאן קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה עובד טוב כמו קינוח. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו פלאן קוקוס (פלאן דה קוקו), פלאן דה קוקו (פלאן קוקוס), ו פלאן קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 6 (4-אונקיה) ramekins.
לאט להמיס סוכר במחבת גדולה על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד השחמה אבל לא חרוך, על 8 דקות. מחלקים קרמל באותה מידה בין ramekins ולאפשר להתקרר.
מערבבים חלב מלא, חלב קוקוס, חלב שהתאדה, חלב מרוכז ממותק, ותמצית וניל בסיר על אש נמוכה. מערבבים ברציפות עד שהוא מתחיל קיטור, על 5 דקות.
לטאטא 3 ביצים יחד בקערה; לאט לשפוך ביצים מוכות לתוך תערובת חלב חם, לטאטא כל הזמן עד פודינג משולב.
מניחים ramekins בצלחת תבשיל ולמלא במים רותחים כדי להגיע באמצע הצדדים של ramekins. מחלקים פודינג באופן שווה בין ramekins, על רוטב הקרמל, על 1/2 אינץ ' מלמעלה. מכסים תבשיל קדרה בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד פודינג מוגדר, על 1 שעה. סכין מוכנס בעדינות לתוך מרכז פלאן צריך לצאת נקי.
הסר ramekins מאמבט המים ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה כדי להירגע לחלוטין. הפעל את הקצה של סכין קיצוץ בקצוות כדי לשחרר את פלאן.
מניחים צלחת מעל החלק העליון של ramekin ולהפוך לשחרר את פלאן על הצלחת, בצד קרמל למעלה.