איך לעשות רוטב פאן עוף צלוי
לך לחנות ותביא ציר עוף, קמח, טפטוף מעוף צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: איך להכין רוטב עוף, עוף צלוי קלאסי עם רוטב, ו עוף צלוי קלאסי ורוטב.
הוראות
יוצקים שומן מן טפטוף לתוך קערה ושמורה.
לטאטא קמח לתוך שאריות שנותרו במחבת; התערובת תיראה יבשה.
להוסיף 2 כפות שמורות שומן, או לפי הצורך, לתערובת טפטוף לשלב עם קמח.
מניחים פאן של תערובת טפטוף על אש נמוכה קמח טוסט עד חום בהיר תערובת פולטת ניחוח אגוזים, על 5 דקות.
טפטוף על 1/3 כוס ציר עוף קר בכל פעם לתוך טפטוף מחבת, לטאטא כל תוספת של מניות לתערובת עד בשילוב ביסודיות. המשך להקציף, גירוד כל טפטוף מחבת משחי מהחלק התחתון של המחבת לרוטב; להביא לרתיחה. המשך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד רוטב סמיך וקמח בשילוב עם הנוזל, 8 עד 10 דקות.
התאם עובי של רוטב; אם עבה מדי, לטאטא קצת יותר מלאי. אם הרוטב הוא רזה מדי, להמשיך להתבשל, לטאטא כל הזמן, עד מופחת מעובה, על 10 דקות יותר. עבור המרקם החלק ביותר, מסננים רוטב לפני ההגשה.