קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

אנטיפ-אצ'וס איטלקי נאצ' וס ודגים מקל Parm

אנטיפ-אצ'וס איטלקי נאצ' וס ודגים מקל Parm
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נאצ'וס איטלקי Antip-achos ודגים מקל Parm. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לבבות ארטישוק במים, פטריות במרינדה, גבינת פרובולונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו פריך פרם - פילה מצופה בדגים, טאקו מקל דגים, ו כריכי מקל דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים סיר רוטב קטן עם שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים פתיתי שום ופלפל כתוש ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים עגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
פלפלפלפל
4
מסדרים את מקלות הדגים בתבנית אפייה ושופכים חצי מהרוטב על הדג - שומרים את השאר כדי לעבור ליד שולחן ארוחת הערב. פזר 1/2 גבינת פרובולונה כוס ופרמזן על הדגים ואופים 18 דקות עד שהדגים פריכים וגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מקשטים עם הרבה בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
6
בעוד דגים אופים, לחתוך את הלחמים פיתה לתוך טריזים, 6 לכל פיתה, באמצעות סכין או מספריים מטבח. לפזר את הפיתה על תבנית אפייה, לרסס את טריזי הלחם עם שמן זית ספריי בישול ועונה עם אבקת שום ואורגנו מיובש ואופים 10 עד 12 דקות עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אבקת שוםאבקת שום
פיתהפיתה
לחםלחם
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סכיןסכין
7
הסר שבבי פיתה לכסות עם פלפלים אדומים קלויים, פטריות, ארטישוק, זיתים הנותרים 1 גבינות פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
פרובולוןפרובולון
ארטישוקארטישוק
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
פטריותפטריות
זיתיםזיתים
8
מניחים את הנאצ ' וס בחזרה בתנור 5 דקות כדי להמיס גבינה ואז לשרת.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינהנמס גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים