תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נאצ'וס איטלקי Antip-achos ודגים מקל Parm. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 819 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לבבות ארטישוק במים, פטריות במרינדה, גבינת פרובולונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו פריך פרם - פילה מצופה בדגים, טאקו מקל דגים, ו כריכי מקל דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים סיר רוטב קטן עם שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים פתיתי שום ופלפל כתוש ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים עגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
שום
פלפל
4
מסדרים את מקלות הדגים בתבנית אפייה ושופכים חצי מהרוטב על הדג - שומרים את השאר כדי לעבור ליד שולחן ארוחת הערב. פזר 1/2 גבינת פרובולונה כוס ופרמזן על הדגים ואופים 18 דקות עד שהדגים פריכים וגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
פרמזן
גבינה
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מקשטים עם הרבה בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
6
בעוד דגים אופים, לחתוך את הלחמים פיתה לתוך טריזים, 6 לכל פיתה, באמצעות סכין או מספריים מטבח. לפזר את הפיתה על תבנית אפייה, לרסס את טריזי הלחם עם שמן זית ספריי בישול ועונה עם אבקת שום ואורגנו מיובש ואופים 10 עד 12 דקות עד פריך.