אננס בגריל עם קרם מסקרפונה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו אננס, דבש, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: אננס בגריל עם קרם מוקצף מסקרפונה, פרוסות אננס בגריל מייפל עם מסקרפונה, ו אננס בגריל עם ציפוי חמאה-רום ומסקרפונה וניל.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מניחים את אגוזי לוז לסיר קטן על אש בינונית, ולנער את המחבת עד האגוזים להפוך זהב וריחני, על 3 דקות.
מערבבים את מיץ הלימון, גרידת לימון, גבינת מסקרפונה ודבש בקערה עד בשילוב טוב.
גריל את פרוסות האננס על הגריל שחומם מראש עד הפרוסות להראות סימני גריל חום ואת הפרי הוא חם ועסיסי, על 3 דקות לכל צד.
מגישים 2 פרוסות לצלחת עם מנה נדיבה של גבינת מסקרפונה ממותקת וממוזגת של אגוזי לוז קלויים על כל מנה.