קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

אננס, פקאן וקוקוס-רום טמאלס

אננס, פקאן וקוקוס-רום טמאלס
אננס, פקאן וקוקוס-רום Tamales הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 193 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. תמורת 51 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר חום, סוכר מגורען, מסה חרינה ואגוזי פקאן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20%, וזה די גרוע. נסו טמאלס קוקוס ואננס מתוק, אננס, קוקוס, תענוג רום בננה וסלט אננס רום קוקוס פלאף (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את קליפות התירס בקערה עם מים חמים, בעזרת צלחת כדי לשמור אותם שקועים, עד שהם גמישים, שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מערבבים את המסה חרינה וכפית מלח בקערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים 10 כפות חמאה ו-3/4 כוס מים חמימים ומערבבים עם חיבור ההנעה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים את הסוכר המגורען, 1/4 כוס סוכר חום, תמציות השקדים והוניל והקינמון הטחון; מערבבים עד לאיחוד, כדקה נוספת. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
קינמון טחוןקינמון טחון
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
( 23)( 23)
4
מכינים את המילוי: מבשלים 1/2 כוס מים ומקל הקינמון בסיר עד לצמצום קל, כ-10 דקות. ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את 2 כפות הסוכר החום הנותרות ומבשלים, תוך ערבוב להמסה, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
6
מוסיפים את האננס, הדבש ומי הקינמון, כולל מקל הקינמון; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהתערובת כמעט יבשה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הרום, ואז מחזירים לאש בינונית. הטו את המחבת כך שהרום יתלקח (או החזיקו גפרור דולק ליד הרוטב כדי להציתו). מבשלים עד שהאננס מתקרמל מעט, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את הפקאנים; להניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מסננים את הקליפות ומייבשים. קורעים כל קליפה לאורכה לחלק ברוחב 3 1/2 אינץ'. קורעים חלק מהקליפות העודפות ל-18 רצועות דקות לקשירה; לשמור את שאריות הקליפה.
10
הניחו את הקליפות ברוחב 1/2 אינץ' על משטח נקי. החל 1/2 אינץ' מהקצה הרחב, מורחים כף אחת מהבצק על קליפה, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ' בצדדים. כף 1 כף ממלית האננס במרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
מגלגלים לאורך לגליל הדוק. קפל את הקצה הצר; לקשור עם רצועה של קליפת תירס לאבטח. חוזרים על הפעולה עם שאר הקליפות, הבצק והמלית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
הנח סלסילת קיטור בסיר גדול מלא ב-1 עד 2 סנטימטרים של מים. מניחים קערה קטנה הפוכה בסלסילה, ואז מסדרים את הטמאלס בעמידה בסיר הקיטור, כשהם מקופלים כלפי מטה, נשענים על הקערה. מכסים בשאריות קליפה, ואז הניחו מעל מגבת מטבח לחה. מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מכסים ומאדים עד שהטמלס מתרחק מהקליפות, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מוציאים מהאדים ומצננים מעט לפני שפורקים.
14
צילום: קאט טייטש

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרום קוקוסרום קוקוס18קליפות תירס מיובשותקליפות תירס מיובשות55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים18ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר228אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מאסה קרינה (קמח תירס מיידי)מאסה קרינה (קמח תירס מיידי)25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוזי פקאן, קלויים וקצוציםאגוזי פקאן, קלויים וקצוצים1pineapple, peeled, cored and finely dicedpineapple, peeled, cored and finely diced14(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין