קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אנצ'ילדות אדומות עם גבינה.

אנצ'ילדות אדומות עם גבינה.
המתכון אדום אנצ'ילדות עם Queso Añejo יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, קינמון טחון, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: אנצ'ילדות בשר חזיר., Anejo רום פונץ, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo.

הוראות

1
הגדר מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את צ ' יילס ומבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד שהם קלויים, שלוש עד חמש דקות. כאשר נעשה להעביר לבלנדר יחד עם שוקולד, אורגנו, קינמון, קרקרים, שום, ציפורן, ו 1 1/2 כוסות מים רותחים. תוודא שהצ ' ילי מתחת למים, ותן לו לשבת חמש דקות. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לכריכהלכריכה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים כף אחת של השמן לתוך סיר שני ליטר ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, יוצקים את רוטב צ ' ילה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שזה צמצם לרוטב עבה, שלוש עד שש דקות. מתבלים לפי הטעם במלח. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בקערה בגודל בינוני, לשלב את añejo queso ואת בצל צהוב טחון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים מספיק שמן לתוך תנור הולנדי גדול לבוא על שני סנטימטרים במעלה הצדדים. להפוך את החום בינוני גבוה ולהביא לטמפרטורה של 350-F. באמצעות זוג מלקחיים, לקחת טורטייה אחת לטבול לתוך השמן, להזיז אותו כל הזמן, עד שהוא התנפח אבל הוא עדיין לא פריך, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר, ולהניח בצד להתקרר. חזור על התהליך עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
8
לטבול כל טורטייה לתוך הרוטב, כך שכל מצופה לחלוטין. ואז למלא כל אחד עם כשלוש כפות של תערובת גבינה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
9
מגלגלים אותם כמו סיגרים, ומגישים עם יותר גבינה ובצל טחון מפוזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.