אנשובי לבן פיקנטי עם פיצה ביצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 118 גרם חלבון, 115 גרם שומן, ובסך הכל 1981 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם קמח, גבינת מוצרלה דלת לחות חלב, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 50 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה הוא סופר. נסו פיצה אנשובי ושעועית לבנה, פיצה לבנה רוזמרי פנצ'טה פיקנטית, ו פיצה שומר ואנשובי ללא לישה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים אבן פיצה בתנור 500 מעלות צלזיוס. אבק את החלק העליון של קליפת פיצה בקמח סולת, והניח את בצק הפיצה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
בצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש גבוהה. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את פתיתי השום, הסראנו והפלפל האדום, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה, 20 עד 30 דקות. מועכים את העגבניות בעזרת מועך. מתבלים במלח, פלפל שחור ודבש, אם משתמשים. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
עגבנייה
פטרוזיליה
דבש
מלח
3
להרכבה: מצקת שכבה דקה של רוטב על בצק הפיצה, ומפזרים מעל את המוצרלה הפרוסה והמגוררת. מסדרים מעט מרובה הברוקולי מעל הגבינה. מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה לחלוטין, בערך 8 דקות. מסדרים את האנשובי על הפיצה, מעליהם את הביצה והפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגורד, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה וטימין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברוקולי רבה
בצק פיצה
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
אנשובי
פטרוזיליה
גבינה
רוטב
טימין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מצקת
4
יוצקים את המים החמים לקערה קטנה (אם המים חמים מדי השמרים ימותו ואם המים קרים מדי השמרים לא יופעלו). מערבבים פנימה את הסוכר והשמרים היבשים לאיחוד ומניחים לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יבעבע ויריח שמרים מאוד, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מערבבים את הקמח והמלח בקערת ערבוב גדולה. יוצרים באר במרכז ויוצקים פנימה את שמן הזית ומי השמרים. מערבבים בהדרגה את הקמח לתוך הנוזל, בעזרת מזלג. לאחר שרוב הקמח שולב, הופכים את הבצק למשטח עבודה חלק ונקי מאובק בקמח ספסל. השתמש בידיים שלך כדי ללוש את הבצק לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים שמרים
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מניחים את הבצק בקערת ערבוב משומנת קלות. מכסים בניילון ומניחים במקום חמים עד שהבצק הוכפל בגודלו, לפחות 1 שעה 30 דקות. מחלקים את הבצק ומותחים לגודל הרצוי.