אספרגוס מוקפץ ושרימפס עם גרמולטה
אספרגוס מוקפץ ושרימפס עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת לימון, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קציצות עוף מוקפצות עם אספרגוס, בצלים אביביים וגרמולטה טרגונית, שרימפס מוקפצים & אספרגוס עם פרושוטו פריך & פרמזן, ו חזה עוף מוקפץ עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין גרמולטה, לשלב הראשון 5 מרכיבים; להפריש.
כדי להכין שרימפס, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת, מתערבל מעיל; חום 20 שניות.
להוסיף אספרגוס למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר אספרגוס מחבת; להתחמם.
להוסיף 2 כפיות שמן הנותרים למחבת, מתערבל מעיל; חום 20 שניות.
מוסיפים שרימפס למחבת; לטגן 3 דקות או עד שנעשה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אספרגוס, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל למחבת; לטגן 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים באופן שווה עם גרמולטה.