אספרסו גרניטה עם קצפת
אספרסו Granita עם קצפת נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו פולי אספרסו טחונים, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אספרסו גרניטה עם קצפת, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו תות Granita עם קצפת.
הוראות
באמצעות מכונת אספרסו, להכין קפה עם אספרסו הקרקע והמים. אתה צריך 1 3/4 כוסות אספרסו חזק. לחלופין, הפוך 1 3/4 כוסות אספרסו באמצעות עיתונות צרפתית או מכונת קפה טפטוף.
מוסיפים את הסוכר 1/4 כוס ומערבבים עד מומס. לטעום את האספרסו ולהוסיף סוכר נוסף במידת הצורך. הצינה במקרר, או, כדי לזרז את התהליך, יוצקים את האספרסו לתוך קערת נירוסטה, מניחים אותו בקערה גדולה יותר מלאה בקרח, ומערבבים את הקפה עד הקור.
יוצקים את הקפה הצונן לשני 9 על 9 אינץ ' מחבתות נירוסטה. עצור ל-15 דקות. מערבבים היטב ולהחזיר את המחבתות למקפיא. המשך הקפאה, ערבוב כל 10 דקות, עד granita קפוא לחלוטין, על 40 דקות בסך הכל.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי ידני, להכות את הקרם עם 4 כפיות סוכר שנותרו עד השמנת מחזיקה פסגות רכות כאשר המקצף מורמים. לגרוף את granita לתוך קערות צוננות הגשה העליון עם קצפת.
Granita טיפים: עבור מהירות נוספת, לקנות אספרסו מוכן מבית קפה.: אתה יכול לשים את האספרסו החם ישירות לתוך המקפיא, אבל זה ייקח הרבה יותר זמן כדי להקפיא.: Granita יקפא מהר יותר במחבת מתכת, אבל אתה יכול להשתמש Pyrex; רק לאפשר יותר זמן. או להקפיא את הנוזל בקערות מתכת. מערבבים את הגרניטה במזלג כדי לקבל תבואה נאה.: Granita נמס במהירות, אז לשרת אותו קערות או משקפיים כי כבר מקורר במקפיא.