אסקרול-סלט ארוגולה עם פלפלים קלויים ובצל במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט Escarole-ארוגולה עם פלפלים קלויים בצל במרינדה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית אקסטרוווריגין, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו פלפלים קלויים, בצל בגריל וסלט גבינת פטה, קלמרי, פלפלים קלויים וסלט בצל אדום כבוש בגריל, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף ולחתוך פלפלים לרצועות דקות.
שלב 1 כף חומץ בלסמי 1 כפית דבש בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים בצל וקורנית; זורקים היטב למעיל.
שלב הנותרים 2 כפות חומץ, נשאר 1 כפית דבש, חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף שמן זית, ערבוב עם מקצף.
שלב אסקרול, ארוגולה, רצועות פלפל, ותערובת בצל בקערה גדולה.
טפטוף תערובת חומץ מעל תערובת escarole, ולזרוק בעדינות לשלב.