גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, גבינת רומנו, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 51%. נסו אפונה ותפוחי אדמה, גרטן של אנדיב בלגי עם בייקון (גרטן ד ' אנדיב ארדנייז), ו צ'יקונים בלגיים או גרטן (אנדיב או גרטן) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערת ערבוב מערבבים יחד ביצים, טימין, אבקת שום, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים פנימה שמנת ואפונה, ויוצקים לתבנית אפייה עגולה קטנה. מסדרים תפוחי אדמה על גבי התערובת, מזלפים שמן זית ומנקדים בחמאה קוביות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים