אפונה האביב שמנת עם Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפונה האביב שמנת עם Pancettan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 184 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפונה הצמד סוכר, שמנת כבדה, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. , שהוא מוצק. נסו אפונה האביב שמנת עם Pancetta, אפונה האביב עם פנצ'טה, ו ריזוטו לימון שמנת עם אפונה האביב (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. ממלאים קערה גדולה במי קרח. אם משתמשים באפונה אנגלית טרייה, מוסיפים למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, על 1 דקה.
מוסיפים את האפונה הצמד ומבשלים עד ירוק בהיר, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את אפונה שלג ומבשלים 30 שניות.
מסננים את האפונה ולצלול לתוך מי הקרח כדי להתקרר.
מבשלים את pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת.
מוסיף את הקמח לטפטופים במחבת ומבשלים, לטאטא, עד קלוי, על 1 דקה.
לטאטא במרק עוף ושמנת ומבשלים עד מופחת בשליש, על 6 דקות.
מסננים את האפונה, לנער את המים העודפים, ולאחר מכן להוסיף למחבת (אם באמצעות אפונה קפואה, להוסיף אותם כאן). לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר לקערה הגשה העליון עם pancetta.
צילום באדיבות אנה וויליאמס