אפיית בצל צרפתי
אפיית בצל צרפתי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. תמורת 1.88$ למנה, המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית בצל צרפתי זודל, אפיית עוף בצל צרפתי ואפיית בצל-בקר-אטריות צרפתי.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך.
מפזרים קמח; מערבבים פנימה מלח ופלפל.
מוסיפים את הקונסומה והשרי אם רוצים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך, כ-3 דקות.
יוצקים לתוך רדוד 2-Qt. תבנית אפייה או מנות אפייה אישיות.
מורחים את יתרת החמאה על שני צידי הלחם; להניח על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה.
מניחים לחם על תערובת הבצל; מפזרים גבינות.
אופים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.