קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

אפיית בצל צרפתי

אפיית בצל צרפתי
אפיית בצל צרפתי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. תמורת 1.88$ למנה, המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית בצל צרפתי זודל, אפיית עוף בצל צרפתי ואפיית בצל-בקר-אטריות צרפתי.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מפזרים קמח; מערבבים פנימה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מוסיפים את הקונסומה והשרי אם רוצים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
יוצקים לתוך רדוד 2-Qt. תבנית אפייה או מנות אפייה אישיות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים את יתרת החמאה על שני צידי הלחם; להניח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים ב-350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים לחם על תערובת הבצל; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
אופים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור