אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות
אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 378 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-102 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו לחם שיפון עם חמוציות מיובשות ופקאנים קלויים (מכונת לחם), פודינג לחם עם חמוציות מיובשות, ו לחם זוקיני עם חמוציות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות וממפים תבנית אפייה עם קלף.
שלב את חמוציות וויסקי (או מים חמים). לכסות ולהניח בצד כדי rehydrate לפחות 30 דקות, או לילה.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הקמח, סודה ומלח.
חותכים את החמאה לפרוסות, ולאחר מכן לעבוד אותו לתוך הקמח עם קצות האצבעות שלך עד שהוא משולב באופן מלא.
מוסיפים את הדבש, החמאה והאוכמניות והשריית הנוזל. מערבבים עם כף עץ עד שכל הנוזל נספג.
קמח משטח העבודה שלך בקלילות להפוך את הבצק. ללוש עד שהוא חלק. זה עדיין יהיה דביק-נסה להימנע הוספת עוד קמח. טופס את הבצק לתוך דיסק 6-8 אינץ ' על 1 1/2 - 1 3/4 סנטימטרים גבוהים ומניחים אותו על תבנית האפייה מוכנה שלך.
חותכים X בחלק העליון של הבצק על פני החלק העליון, על 1/2 אינץ ' עמוק.
אופים ב 375 מעלות במשך 50-60 דקות, עד הלחם הוא השחמה יפה וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מדף. אם אתה אוהב קרום רך יותר. מכסים את הלחם במגבת מטבח נקייה כפי שהוא מתקרר.