אפיית לחם: לחמניות דבש מהירות
גשו לסופר וקנו מלח, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפיית לחם: לחמניות מתוקות, אפיית לחם: לחמניות בטטה, ו אפיית לחם: לחמניות גבינה אינדיאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך אותו לתוך הקערה של מערבל לעמוד שלך.
מוסיפים חמאה ודבש. מערבבים מדי פעם כדי לעודד את החמאה להמיס. כאשר החלב התקרר לפושר, מוסיפים שמרים וכ 1/3 של הקמח ומערבבים לשלב.
תן לתערובת לשבת עד שהיא מבעבעת, רק כמה דקות.
מוסיף את שאר הקמח ואת המלח ללוש עם וו הלחם עד התערובת חלקה אלסטי. מחממים את התנור ל 350 מעלות ומפזרים קצת קמח תירס על תבנית אפייה. (השתמשתי במחבת רבע גיליון כי רציתי הלחמניות לגעת במהלך האפייה כך הצדדים יהיו רכים. תשתמש במחבת גדולה יותר ותפזר את הלחמניות אם אתה לא רוצה שהן יגעו.)
להפוך את הבצק החוצה על משטח העבודה שלך ולחלק אותו ל -15 חתיכות. טופס כל לתוך כדור ומניחים אותם בצד התפר למטה על תבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל, כשעה. כאשר הלחמניות עלו, אופים ב 350 מעלות עד הזהב, על 25 דקות.
* אם אין לך שמרים פיצה, אתה יכול להשתמש שמרים יבשים מיידיים או פעילים. במקרה זה, תן לבצק לעלות פעם אחת בקערה, ולאחר מכן אגרוף אותו וליצור את הלחמניות ולתת להם לעלות בפעם שנייה לפני האפייה.