אפיית פסטה עגבניות ובייקון
לאפות פסטה עגבניות ובייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה אחת מכילה 788 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך פסטה rotini, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה מצוין. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), בייקון-עגבניות לאפות, ו בייקון פסטו פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה rotini ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
שמן חום בסיר גדול או מחבת, מוסיפים בצל, בייקון, מלח ופלפל. מבשלים עד בייקון פריך ובצל רך.
יוצקים מרק עגבניות ומערבבים; מביאים לרתיחה. הפחת את החום לנמוך; הוסף 1 כוס גבינת צ ' דר והחלב. מערבבים עד גבינה מותכת.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מערבבים רוטב עם פסטה בתבנית אפייה.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מניחים מתחת לטוחן התנור עד שהרוטב סמיך וגבינה השחמה, 3 עד 5 דקות.