אפל בראון בטי
אפל בראון בטי לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 19 אוהדים. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, תפוחים טעימים זהובים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אפל בראון בטי, אפל בראון בטי, ו אפל בראון בטי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שלבו תפוחים, סיידר תפוחים, 1 כף סוכר חום, וניל, 1/2 כפית קינמון בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהתפוחים רכים אך לא עכורים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה 1 כף חמאה עד להמסה, מסירים מהאש ומעבירים תערובת תפוחים לצלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ'.
מניחים לחם במעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים פירורים, בערך 15 שניות. ממיסים 1 כף חמאה שנותרה במיקרוגל למשך 20 שניות. לזרוק פירורים עם חמאה מומסת, אגוזי מלך, הנותרים 2 כפות סוכר חום הנותרים 1/2 כפית קינמון. מפזרים תערובת פירורים על גבי תפוחים ואופים במשך 30 דקות, עד שהציפוי פריך ומשחים קלות.
מקור מצוין של: סיבים ומנגן