קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

אפרסק קרפים

אפרסק קרפים
מתכון אפרסק קרפים מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה ארוחת הבוקר יש 255 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית ונילן, קמח, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו אפרסק קרפים, אפרסק מקורמל + סלט דובדבן, פרושוטו וגורגונזולה עם קרופרפ כוסמת, ו וידוי מס ' 145: יש לי קטע עם ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר שלבו את החלב, הביצים, הקמח, הסוכר, החמאה והווניל. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בינתיים, בסיר גדול, שלבו סוכר ועמילן תירס. בהדרגה לטאטא במים עד חלקה. מערבבים פנימה 2 כוסות אפרסקים וחמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תמצית שקדים ואפרסקים שנותרו. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
4
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים כ -2 כפות בלילה למרכז המחבת. מעלית ולהטות פאן כדי מעיל תחתון באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כף מילוי מעל קרפים; להפשיל. למעלה עם קצפת ואגוז מוסקט אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
קרפיםקרפים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות