אצבעונים טפטוף לימון מתערבל
אם יש לך קמח להעלות את עצמו, גלגלית סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ביסקוויט לימון עם טפטוף לימון חמוץ, Swirly Dogs, ו Swirly Temples.
הוראות
תנור חום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ולוודא שיש מדף מוכן באמצע התנור. חמאה מלבנית אפייה או פח קלייה קטן, על 20 ס "מ x 30 ס" מ.
חותכים את גיליון נייר אפייה קצת יותר גדול מאשר הפח, ואז לדחוף אותו פנימה להחליק אותו עם הידיים שלך כך שהוא מקלות על החמאה. חותכים לפינות עם זוג מספריים כדי לקבל את הנייר לשכב בצורה מסודרת.
שים את כל מרכיבי העוגה וקורט של מלח לקערה גדולה, ולאחר מכן להשתמש מקצף חשמלי להכות עד שמנת וחלק. סקופ לתוך הפח, ולאחר מכן ברמה העליונה. כפית את הלימון על הבלילה בפסים עבים. השתמש בידית של הכפית כדי לסובב את curd לתוך העוגה לא יותר מדי או שאתה רגיל לראות את המערבולות פעם מבושל שלה.
אופים במשך כ 35 דקות או עד הזהב ועלה. זה היה צריך להתכווץ מהצדדים של הפח אי פעם כל כך מעט ולהרגיש קפיצי. אל תפתח את התנור לפני 30 דקות בישול הוא למעלה.
השאר את העוגה בפח במשך 10 דקות או עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בזהירות להרים מתוך הפח ולשים אותו על מתלה קירור, ישב על מגש או משהו דומה לתפוס טיפות של טפטוף. כדי להפוך את טפטוף, לערבב 4 כפות סוכר ומיץ לימון יחד כפית על העוגה. לזרוק את גרידת לימון עם 1 כף סוכר הסופי לפזר על החלק העליון.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז להרים על לוח, לקלף את הצדדים של נייר האפייה ולחתוך את העוגה לאצבעות. ישמור בתוך פח אטום במשך 3 ימים.