קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

אצבעונים טפטוף לימון מתערבל

אצבעונים טפטוף לימון מתערבל
אם יש לך קמח להעלות את עצמו, גלגלית סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ביסקוויט לימון עם טפטוף לימון חמוץ, Swirly Dogs, ו Swirly Temples.

הוראות

1
תנור חום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ולוודא שיש מדף מוכן באמצע התנור. חמאה מלבנית אפייה או פח קלייה קטן, על 20 ס "מ x 30 ס" מ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את גיליון נייר אפייה קצת יותר גדול מאשר הפח, ואז לדחוף אותו פנימה להחליק אותו עם הידיים שלך כך שהוא מקלות על החמאה. חותכים לפינות עם זוג מספריים כדי לקבל את הנייר לשכב בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
שים את כל מרכיבי העוגה וקורט של מלח לקערה גדולה, ולאחר מכן להשתמש מקצף חשמלי להכות עד שמנת וחלק. סקופ לתוך הפח, ולאחר מכן ברמה העליונה. כפית את הלימון על הבלילה בפסים עבים. השתמש בידית של הכפית כדי לסובב את curd לתוך העוגה לא יותר מדי או שאתה רגיל לראות את המערבולות פעם מבושל שלה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים במשך כ 35 דקות או עד הזהב ועלה. זה היה צריך להתכווץ מהצדדים של הפח אי פעם כל כך מעט ולהרגיש קפיצי. אל תפתח את התנור לפני 30 דקות בישול הוא למעלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
השאר את העוגה בפח במשך 10 דקות או עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בזהירות להרים מתוך הפח ולשים אותו על מתלה קירור, ישב על מגש או משהו דומה לתפוס טיפות של טפטוף. כדי להפוך את טפטוף, לערבב 4 כפות סוכר ומיץ לימון יחד כפית על העוגה. לזרוק את גרידת לימון עם 1 כף סוכר הסופי לפזר על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז להרים על לוח, לקלף את הצדדים של נייר האפייה ולחתוך את העוגה לאצבעות. ישמור בתוך פח אטום במשך 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג