ארוחת בוקר פניני
ארוחת בוקר פניני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 858 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר, פנקטה, לחמניות ג'בטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פנה קוטה עם תאנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 38 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו ארוחת בוקר פניני, ארוחת בוקר פניני, ו ביצה מקושקשת ארוחת בוקר פניני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. ריסוס 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול שמן צמחי. מסדרים את הפנקטה בשכבה אחת על כל נייר אפייה.
אופים עד להזהבה ופריכה, בערך 10 עד 12 דקות.
לריבה: בסיר קטן שלבו את הסוכר, המים, התאנים והברנדי (או מיץ התפוחים) על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס.
מוציאים את המחבת מהחום ומאפשרים לסירופ להתקרר מעט, כ -10 דקות.
יוצקים למעבד מזון ומוסיפים את אגוזי הלוז. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מורחים את המחצית התחתונה של כל גליל עם הריבה.
מניחים מעל 4 פרוסות פנקטה מבושלת ומוסיפים 2 פרוסות גבינה.
מניחים את המחצית העליונה של הגליל על גבי הגבינה. צולים ביצרנית פניני עד שהלחם קלוי והגבינה נמסה, 4 עד 5 דקות. מצננים מעט ומגישים.
- כדי לצלות את אגוזי הלוז, מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 8 עד 10 דקות עד לקלייה קלה. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
- לחיתוך קל יותר, הקפיאו את הגבינה למשך 15 דקות