קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ארוחת בוקר פניני

ארוחת בוקר פניני
ארוחת בוקר פניני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 858 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר, פנקטה, לחמניות ג'בטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פנה קוטה עם תאנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 38 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו ארוחת בוקר פניני, ארוחת בוקר פניני, ו ביצה מקושקשת ארוחת בוקר פניני (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. ריסוס 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול שמן צמחי. מסדרים את הפנקטה בשכבה אחת על כל נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
אופים עד להזהבה ופריכה, בערך 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לריבה: בסיר קטן שלבו את הסוכר, המים, התאנים והברנדי (או מיץ התפוחים) על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
ברנדיברנדי
סוכרסוכר
מיםמים
תאניםתאנים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוציאים את המחבת מהחום ומאפשרים לסירופ להתקרר מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים למעבד מזון ומוסיפים את אגוזי הלוז. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מחממים מכבש פניני.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
7
מורחים את המחצית התחתונה של כל גליל עם הריבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
גלולגלול
ריבהריבה
8
מניחים מעל 4 פרוסות פנקטה מבושלת ומוסיפים 2 פרוסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
גבינהגבינה
9
מניחים את המחצית העליונה של הגליל על גבי הגבינה. צולים ביצרנית פניני עד שהלחם קלוי והגבינה נמסה, 4 עד 5 דקות. מצננים מעט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
גרילגריל
1
- כדי לצלות את אגוזי הלוז, מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות למשך 8 עד 10 דקות עד לקלייה קלה. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
- לחיתוך קל יותר, הקפיאו את הגבינה למשך 15 דקות
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה