קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

ארוחת ערב הלילה: נקניקיות ופירה עם רוטב בצל

ארוחת ערב הלילה: נקניקיות ופירה עם רוטב בצל
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, ו נקניקיות ופירה עם רוטב בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים כף שמן למחבת ומוסיפים כף חמאה. להפוך את החום בינוני ולהוסיף את הבצל. מבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 עד 25 דקות, או עד קרמל חום זהוב. בינתיים, להביא סיר אחד של מים על 149 ° F, באמצעות מדחום בשר כדי לבדוק. בעדינות טיפה את הנקניקיות ומבשלים 20 דקות, בודק את הטמפרטורה לעתים קרובות כדי לוודא שהוא מבשל כראוי. גם בהתחלה, להביא סיר שני של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. לבשל אותם במשך 20 דקות גם כן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לאחר הבצל הם קרמל היטב, מפזרים את הקמח על גבי ומבשלים עוד דקה. ואז להוסיף התזה של יין אדום. כאשר זה התאדה, להוסיף את ציר עוף או בשר בקר. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
כאשר הנקניקיות נעשות, להסיר אותם מהמים ולהתייבש עם כמה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
יוצקים על 1 כף שמן קנולה לתוך מחבת גדולה ומבשלים אותם על חום בינוני עד שהם השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז במסננת. להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך הסיר הריק, או מועך אותם עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את שאר החמאה וחלב מחומם. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
מוסיף כמה תפוחי אדמה לצלחת, העליון עם קצת נקניק ורוטב בצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
לשרת.