ארוחת ערב הלילה: נקניקיות ופירה עם רוטב בצל
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, ו נקניקיות ופירה עם רוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים כף שמן למחבת ומוסיפים כף חמאה. להפוך את החום בינוני ולהוסיף את הבצל. מבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, במשך 20 עד 25 דקות, או עד קרמל חום זהוב. בינתיים, להביא סיר אחד של מים על 149 ° F, באמצעות מדחום בשר כדי לבדוק. בעדינות טיפה את הנקניקיות ומבשלים 20 דקות, בודק את הטמפרטורה לעתים קרובות כדי לוודא שהוא מבשל כראוי. גם בהתחלה, להביא סיר שני של מים לרתיחה ולהוסיף את תפוחי האדמה. לבשל אותם במשך 20 דקות גם כן.
לאחר הבצל הם קרמל היטב, מפזרים את הקמח על גבי ומבשלים עוד דקה. ואז להוסיף התזה של יין אדום. כאשר זה התאדה, להוסיף את ציר עוף או בשר בקר. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
כאשר הנקניקיות נעשות, להסיר אותם מהמים ולהתייבש עם כמה מגבות נייר.
יוצקים על 1 כף שמן קנולה לתוך מחבת גדולה ומבשלים אותם על חום בינוני עד שהם השחמה בכל רחבי.
כאשר תפוחי האדמה נעשים, לנקז במסננת. להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה לתוך הסיר הריק, או מועך אותם עם מחית תפוחי אדמה.
מוסיף את שאר החמאה וחלב מחומם. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיף כמה תפוחי אדמה לצלחת, העליון עם קצת נקניק ורוטב בצל.