ארוחת ערב הלילה: קיאן שפשף Ribeyes עם חמאת ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: קאיין שפשף Ribeyes עם חמאת ליים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 722 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים עם צלעות, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר הגולמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פורצ'יני שפשף צלעות חזיר, ארוחת ערב: טימין-שפשף צלעות חזיר עם פסטו, ו ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר משופשפות בזיליקום עם נקטרינה-סלט גבינה כחול.
הוראות
הפוך את החמאה על ידי ערבוב בגוון הסיד, מיץ ליים, וכוסברה. לאחר משולב היטב, לגלגל את החמאה עד בחתיכה קטנה של פלסטיק לעטוף לעשות יומן, ואז לקרר או להקפיא להקשיח.
מערבבים את קאיין, מלח, וסוכר כדי להפוך לשפשף. לשפשף את הסטייקים עם השמן, ואז את תערובת התבלינים. הכן גז או גריל פחם (או מחבת גריל) וגריל מעל בינוני חם עד הטמפרטורה הרצויה. הימנע חום גבוה, אשר יכול לשרוף את הסוכר ולהפוך אותו מריר.
אפשר את הסטייקים לנוח לפחות 5 דקות, ואז למשוך את החמאה לחתוך לתוך דיסקים.
מניחים אותם על הסטייקים להמס ולהגיש.