גשו לסופר וקנו שאלוט, צלפים, סטייק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק חצאית עם רוטב סטייק תוצרת בית, ארוחת ערב הלילה: סטייק בגריל עם עגבניות ופסטו, ו ארוחת ערב הערב: צ'יפוטלה צלוי סטייק טורטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר קטן של מים לרתיחה בזהירות נמוכה יותר בביצה. מביאים לרתיחה, ואז פונים למטה ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר להתקרר לחלוטין מתחת לברז קר, או בקערה של מי קרח. בזהירות להסיר את הקליפה ומניחים את הביצה בקערה עם חרדל, חומץ, שאלוט, וקמצוץ טוב של מלח. מחית קלות לשלב, ואז לטפטף בשמן לאט מאוד, לטאטא במרץ, כדי ליצור תחליב. אתה יכול להוסיף את השמן קצת יותר מהר פעם תחליב טוב נוצר, ויסקי כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
אמולסיות
שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
וויסקי.
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את עשבי תיבול צלפים ומתבלים לפי הטעם עם מלח וחומץ.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.