ארוחת ערב: עוף מטוגן עם פטריות
ארוחת ערב: עוף מטוגן עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך חלמונים, חזה הודו, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: קסדייה עם פטריות, ארוחת ערב: כרובית עם בייקון ופטריות, ו ארוחת ערב הלילה: קינואה עם סלק ופטריות.
הוראות
מחממים את החמאה ו 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר קצף החמאה מתחיל לשקוע, מוסיפים את טורקיה ומבשלים במהירות לחום זהוב.
הסר את טורקיה עם כפית מחוררת ולהניח בצד, עוזב את תערובת שמן / חמאה במחבת. מנמיכים את החום ולהוסיף את הבצל ו 1 שן שום שלם. Sauté במשך 5 דקות, עד שקוף.
החזירו את ההודו למחבת עם הבצל והוסיפו את היין. לכסות ולאפשר את התוכן להתבשל על אש נמוכה במשך 30 דקות.
מברישים את פרוסות הפטרייה בשמן זית ומוסיפים למחבת. קוצצים את שן השום הנותרת ומוסיפים יחד עם הפטרוזיליה והמניה. מבשלים במשך 30 דקות יותר. בינתיים, לנצח את החלמונים ביצה עם 1 כף מים, מיץ לימון מתוח ומלח ופלפל בקערה. תניח בצד.
לאחר 30 הדקות השנייה הן למעלה, להסיר את המחבת ממקור החום ויוצקים בתערובת הביצה.
מערבבים במהירות כדי לא לערבב את הביצה.