ארוחת ערב: קארי עגבניות ירוק עם תפוחי אדמה ושום
ארוחת ערב: קארי עגבניות ירוק עם תפוחי אדמה ושום יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 2 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-169 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח כשר, כוסברה, תפוחי אדמה חלודים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב הערב: תירס, עגבניות, קארי תפוחי אדמה, ארוחת ערב: תפוחי אדמה מטוגנים עם שום, ו ארוחת ערב הלילה: Punjabi Rajma (שעועית וקארי עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שהוא חום אדמדם, בערך דקה. מערבבים לעתים קרובות. תוודא שזה לא נשרף. אם כן, אז תתחיל מחדש.
מוסיפים את תפוחי האדמה, עגבניות, garam masala, מלח וכורכום. הנמך את החום למדיום. מערבבים מדי פעם, ומבשלים כ -10 דקות.
יוצקים כוס מים. גרוטאות המחבת עם כף עץ, dislodging כל חתיכות השחמה. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה, לכסות את המחבת, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 12 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה והעגבניות רכים. מערבבים כל כמה דקות בערך.
אתה רוצה שהרוטב הסופי יהיה די עבה, אז תמעך כמה מתפוחי האדמה והעגבניות עם כף העץ. כבה את החום, מערבבים בכוסברה, ומגישים.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.