קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע

ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע
מתכון ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, נענע יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי נענע, תרמילי פול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז חום קצר גרגר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש, ו ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את קצה השורש של קישואים או סקווש וגרר על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
מפזרים עם כמה צביטות של מלח, לזרוק היטב, ולאפשר לנקז במסננת בכיור בעת הכנת האורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בסיר גדול וכבד, מחממים 3 כפות חמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא השחמה. בינתיים, להביא את מלאי הירקות להרתיח בסיר נפרד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את האורז לצלצלים, מערבבים היטב את המעיל בחמאה, ומבשלים עד שהאורז מתחיל להיראות שקוף, כשתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
יוצקים את היין בבת אחת ולהפוך את החום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים כמה מצקות של מלאי הירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מוסיפים את כל מלאי הירקות הנותרים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכל המניה נספגת, 45-50 דקות. כל 5 דקות בערך, מערבבים היטב כדי למנוע את האורז דבק לתחתית. אם המניה נספגת והאורז עדיין לא רך, מוסיפים מים רותחים לפי הצורך עד שהוא כבר לא קשה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
בעוד האורז מבשל, להביא סיר של מים מומלחים להרתיח ולבשל את פול במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח להתקרר, ואז מחליקים אותם מתוך עורם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
כאשר האורז כמעט נעשה, לסחוט את המים מן קישואים מגורר או סקווש ומערבבים לתוך האורז. ברגע שהאורז מבושל, מערבבים את פול, פרמזן, וחמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סכין קילוףסכין קילוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לתת את האורז עקביות רופפת. מערבבים את המנטה הקצוצה, מתבלים בפלפל שחור ומלח (במידת הצורך) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)