ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, ונענע
מתכון ארוחת ערב: ריזוטו חום עם קיץ סקווש, פאבות, נענע יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי נענע, תרמילי פול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז חום קצר גרגר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ, ארוחת ערב: ריזוטו אפוי Butternut סקווש, ו ארוחת ערב: Farfalle עם קיץ סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את קצה השורש של קישואים או סקווש וגרר על החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מפזרים עם כמה צביטות של מלח, לזרוק היטב, ולאפשר לנקז במסננת בכיור בעת הכנת האורז.
בסיר גדול וכבד, מחממים 3 כפות חמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מוסיפים את שאלוט או בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא השחמה. בינתיים, להביא את מלאי הירקות להרתיח בסיר נפרד.
מוסיפים את האורז לצלצלים, מערבבים היטב את המעיל בחמאה, ומבשלים עד שהאורז מתחיל להיראות שקוף, כשתי דקות.
יוצקים את היין בבת אחת ולהפוך את החום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מוסיפים כמה מצקות של מלאי הירקות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג.
מוסיפים את כל מלאי הירקות הנותרים, מכסים את הסיר ומבשלים עד שכל המניה נספגת, 45-50 דקות. כל 5 דקות בערך, מערבבים היטב כדי למנוע את האורז דבק לתחתית. אם המניה נספגת והאורז עדיין לא רך, מוסיפים מים רותחים לפי הצורך עד שהוא כבר לא קשה במרכז.
בעוד האורז מבשל, להביא סיר של מים מומלחים להרתיח ולבשל את פול במשך 5 דקות.
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח להתקרר, ואז מחליקים אותם מתוך עורם.
כאשר האורז כמעט נעשה, לסחוט את המים מן קישואים מגורר או סקווש ומערבבים לתוך האורז. ברגע שהאורז מבושל, מערבבים את פול, פרמזן, וחמאה שנותרה.
מוסיפים קצת מים, במידת הצורך, כדי לתת את האורז עקביות רופפת. מערבבים את המנטה הקצוצה, מתבלים בפלפל שחור ומלח (במידת הצורך) ומגישים.