ארטישוק לימון וביצים
ארטישוק לימון וביצים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 126 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפל גרוס, שמן זית, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 45%. מתכונים דומים: ארטישוקים עם ביצים מקושקשות, ביצים אפויות עם ארטישוק ופרמזן, ו ביצים רכות וארטישוקים במרק.
הוראות
חתוך גבעולי ארטישוק, חתוך עלים והסר את החלק הסיבי במרכז הארטישוק והשאיר את הלב. פורסים את הלבבות.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פרוסות ארטישוק ושום עד שהשום רק מתחיל להזהיב, כ -5 דקות. מערבבים פנימה מיץ לימון, נענע, מלח ופלפל שחור; ממשיכים לבשל עד שפרוסות הארטישוק רכות. כף מעט מים למחבת אם מיצים מתאדים.
יוצקים ביצה טרופה למחבת וטורפים בעדינות עד שהביצה מתייצבת ולא נוזלת, 2 או 3 דקות; מגישים מיד.