ארטישוקים עם שום שחום ורוטב טבילת לימון
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך ארטישוק, קורטוב של פלפל טחון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו רוטב מטבל לימון וחרדל לארטישוקים, ארטישוקים שלמים עם רוטב לימון-טימין, ו פילו עטוף אספרגוס עם רוטב שום שום איולי טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ארטישוק על ידי צולל למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים קצות גזע; לקצץ על 1/2 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק.
חותכים את גבעולי ארטישוק; להסיר עלים תחתונים.
ארטישוק מקום, גזע מסתיים למטה, בתבנית אפייה 11 - x 7 אינץ'; להוסיף מים לעומק של 1 אינץ'. מכסים בניילון נצמד כבד ומאווררים. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
הסר חנק מטושטש ממרכז כל ארטישוק עם כף.
ממיסים חמאה בסיר קטן; מערבבים שום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא השחמה קלות.
מוסיפים מיץ לימון ושאר 4 מרכיבים; לחמם רק עד חם.
מגישים כמו רוטב טבילה עם ארטישוק שלם.