ב-תשומת לב עוף בגריל
ב-תשומת לב עוף בגריל נטול גלוטן,, ללא חלב וידידותי לפודמפה מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 536 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן זית, קליפת לימון, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו שימו לב, מסוקים, קוקטייל תשומת הלב של הות ' ורן, ו כריכי עוף ופלפל בגריל עם פנים פתוחות עם טריזי רומיין בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שמונת המרכיבים הראשונים. שחרר בעדינות את העור מחזה עוף; משפשפים שמן זית ו -2 כפות תערובת תבלינים מתחת לעור. משפשפים את תערובת התבלינים שנותרה על העור.
מניחים עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; שקית חותם. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
יוצקים שליש מהבירה. בזהירות לתקוע חורים נוספים בחלק העליון של יכול עם פותחן יכול. מחזיק את העוף עם הרגליים הצביע למטה, עוף נמוך מעל יכול כך שהוא ממלא את חלל הגוף.
מניחים עוף מעל מחבת טפטוף; גריל, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 1-1/4 עד 1-1/2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180*.
מוציאים עוף מהגריל; מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות.