מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך בירה, ליים, ליים טריז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: באחה טאקו דגים, באחה טאקו דגים, ו באחה טאקו דגים.
הוראות
1
מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים יחד כדי להפוך את הרוטב, במקום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
לטאטא קמח, מלח, פלפל וכמון יחד בקערת ערבוב.לאט לשפוך בירה תוך לטאטא עד הבלילה חלקה נוצר.אפשר לזה לעמוד כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מפזרים רצועות דגים במלח ופלפל ואז לסחוט מיץ ליים על כל רצועה.אפשר לזה לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.