באטרס מטורף תוצרת בית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו באטרס מטורף תוצרת בית, באטרס מטורף תוצרת בית, ו באטרס Nutter תוצרת בית # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגיות: באמצעות מערבל יד או לעמוד מוגדר למהירות בינונית, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים, סוכר, סודה לשתיה, מלח ותמצית וניל רק עד בשילוב. הקפד לא לערבב יתר על המידה; האוויר פחות כי הוא משולב לתוך הבצק, טוב יותר. עם מיקסר עדיין פועל, להוסיף חלמונים ביצה אחד בכל פעם. לאחר incorporated, לכבות מערבל לגרד קערה עם מרית גומי.
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח ובוטנים; תהליך במשך דקה אחת ואז לנפות את התערובת במסננת רשת בסדר; לשחזר כל נתחים שאינם עוברים שוב לנפות. זרוק כל ביטים שאינם עוברים דרך המסננת. אם כל גושים כלולים, זה יהיה קשה לגלגל את הבצק דק מספיק אלה גושים אותו יהיה לסתום את שקית צנרת שלך כאשר אתה מנסה צינור עיצוב על גבי.הפעל מיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלה ולהוסיף קמח אורז ובוטני קרקע בבת אחת. התערובת תהיה נוקשה. המשך לערבב עד המדים. כבה את המיקסר. השתמש מרית כדי לגרד את הבצק מהקערה ללוש קלות כדי ליצור כדור חלק. השתמש בידיים שלך כדי לשטח לתוך דיסק.מקררים את הבצק במשך שלושים דקות, או עד נוקשה מספיק כדי לגלגל בקלות.
מחממים תנור ל-350° ויש להם שניים, גיליונות אפייה מרופדים בקלף בהיכון. לנפות קצת קמח על הדלפק ולהשתמש מערוך לגלגל את הבצק דק ככל שאתה יכול לנהל, על 1/8". (העוגיות תנפח להגיע רק ביישן של 1/4 "לאחר האפייה; ולכן הבצק התגלגל רק עד 1/4" תנשוף עד 1/2 "אינץ', מה שהופך את הכריך המוגמר, מלא על סנטימטר עבה. לא טוב.) כאשר סיים לגלגל, להחליק מרית מתכת בין הבצק לדלפק כדי לשחרר. זה ימנע מהעוגיות להידבק.ביקיני / sunglass חותך, מתוח מעט מורחב, עושה מושלם "באטרס Nutter" אבל להשתמש בכל חותך שאתה אוהב.
חותכים את העוגיות ולהשתמש מרית מתכת להרים ולהעביר גיליון עוגיות.מסדרים עוגיות על גיליון נייר מצופה קלף. תניח את הסדינים בצד.
לאסוף, ללוש, מחדש לגלגל את שאריות הבצק שנותרו, כמו כן חיתוך וסידור על גיליון עוגיות. אפשר לאסוף את השאריות עוד שתיים. times.To הפוך דפוס חמאה Nutter על העוגיות, במקום כל שאריות בצק שנותרו בקערת ערבוב.
מערבבים עם מערבל יד או לעמוד תוך הוספת מים חמים, כפית אחת בכל פעם. המשך להוסיף מים חמים עד הבצק דליל לתוך משחה. אתה תמיד יכול להוסיף עוד נוזלים, אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
הוסף לאט ולתת לכל תוספת לערבב באופן מלא לפני הוספת יותר. כאשר התערובת מגיעה עקביות דמוי ציפוי, להשתמש מרית כדי לגרד אותו החוצה.
העברה לשקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד, או שקית Ziploc חובה כבדה עם חור זעיר דקר בפינה.צינור איזה עיצוב על גבי כל עוגייה. ארבעה קווים אנכיים וכמה hashes אופקי ייתן את הרושם של חמאה Nutter, אבל כל עיצוב יעשה.
לאחר העוגיות מעוטרות, אופים במשך כ 12 דקות, או עד המשרד למגע. אם לתנור שלך יש אלמנט חימום לא אחיד, סובב את יריעות העוגיות לאחר שש דקות. לאחר העוגיות אפו, מגניב ביסודיות, ישירות על מחבת הסדין.
כדי להפוך את המילוי: עם מערבל יד או לעמוד, שמנת יחד חמאה, חמאת בוטנים, גבינת שמנת, אבקת סוכר וניל. קרם במהירות בינונית במשך חמש דקות; השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה למטה מעת לעת. זמן הערבוב הארוך הופך את המילוי לפחות נוקשה.באמצעות מרית, להעביר את המילוי שקית מאפה מצויד קצה רגיל. לחלופין, השתמש בשקית ניילון אטומה עם הפינה חתוכה כמו שקית מאפה מאולתרת.
כדי להרכיב את העוגיות: הפוך חצי הוופלים מעל. על כל אחד, צינור משקולת בצורת קו של ציפוי במורד המרכז. למעלה עם הוופלים הנותרים.
העברת עוגיות למיכל אטום ומקרר במשך כמה שעות כדי להגדיר את המילוי. העוגיות ישמרו למשך שבוע.