המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב סויה, שמן שומשום, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. נסו בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), בולגוגי, ו בולגוגי (מתכונים דומים).
קוריאני עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות מסה Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.