אם יש לך ג'ינג'ר, עלי חסה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bim Bap עם Bulgogi בשר, בולגוגי בקר, ו Bulgogi-בקר ברביקיו קוריאני.
הוראות
1
בקערה גדולה, להקציף יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, מירין, אגס, בצל, שום, זנגביל, שומשום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר בשר מחום ומגיש על ידי מילוי כל עלה חסה עם כ 2 כפות אורז דביק קוריאני, קומץ קטן של בשר בקר, 1 כף קמחי, על 8 פטריות אנוקי, ועל 1/2 כפית רסק שעועית חמה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.