אם יש לך ג'ינג'ר, עלי חסה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bim Bap עם Bulgogi בשר, בולגוגי בקר, ו Bulgogi-בקר ברביקיו קוריאני.
הוראות
1
בקערה גדולה, להקציף יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, מירין, אגס, בצל, שום, זנגביל, שומשום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו מרינדה לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף בשר ולזרוק למעיל. להכניס למקרר, מכוסה, שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, שמן חום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר בשר מן המרינדה, מרוקן אותו בקצרה מאוד מעל קערה כדי להסיר עודף נוזל, ולאחר מכן לבשל עד השחמה ועשה בינוני היטב, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר בשר מחום ומגיש על ידי מילוי כל עלה חסה עם כ 2 כפות אורז דביק קוריאני, קומץ קטן של בשר בקר, 1 כף קמחי, על 8 פטריות אנוקי, ועל 1/2 כפית רסק שעועית חמה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.