קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בולגוגי בקר

בולגוגי בקר
אם יש לך ג'ינג'ר, עלי חסה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bim Bap עם Bulgogi בשר, בולגוגי בקר, ו Bulgogi-בקר ברביקיו קוריאני.

הוראות

1
בקערה גדולה, להקציף יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, מירין, אגס, בצל, שום, זנגביל, שומשום ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו מרינדה לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף בשר ולזרוק למעיל. להכניס למקרר, מכוסה, שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, שמן חום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר בשר מן המרינדה, מרוקן אותו בקצרה מאוד מעל קערה כדי להסיר עודף נוזל, ולאחר מכן לבשל עד השחמה ועשה בינוני היטב, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר בשר מחום ומגיש על ידי מילוי כל עלה חסה עם כ 2 כפות אורז דביק קוריאני, קומץ קטן של בשר בקר, 1 כף קמחי, על 8 פטריות אנוקי, ועל 1/2 כפית רסק שעועית חמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
אורז דביקאורז דביק
קמחיקמחי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.