בולגוגי בקר
אם יש לך ג'ינג'ר, עלי חסה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bim Bap עם Bulgogi בשר, בולגוגי בקר, ו Bulgogi-בקר ברביקיו קוריאני.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, מירין, אגס, בצל, שום, זנגביל, שומשום ופלפל.
בואו מרינדה לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף בשר ולזרוק למעיל. להכניס למקרר, מכוסה, שעה אחת.
במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, שמן חום.
הסר בשר מן המרינדה, מרוקן אותו בקצרה מאוד מעל קערה כדי להסיר עודף נוזל, ולאחר מכן לבשל עד השחמה ועשה בינוני היטב, 6 עד 7 דקות.
הסר בשר מחום ומגיש על ידי מילוי כל עלה חסה עם כ 2 כפות אורז דביק קוריאני, קומץ קטן של בשר בקר, 1 כף קמחי, על 8 פטריות אנוקי, ועל 1/2 כפית רסק שעועית חמה.